FAQ

Det drar kalluft från tröskeln på min säkerhetsdörr och jag ser trappljuset mellan tröskeln vad beror det på?

I det löpande underhållet på en dörr ingår att se över tätningslisterna i dörren. När en tätningslist är trasig eller har börjat släppa bör den bytas. Beroende på hur mycket dörren används och hur man belastar tröskel och list där kan en tröskellist behöva bytas med mellan 3–7 års mellanrum. Karmens tätningslister byts med 10–12 års mellanrum eller när de gått sönder eller lossnat.

Jag vill ha mer information, goda råd och lite hjälp

Vilka är Yoursafety?

Yoursafety har prisvärda säkerhetsdörrar som skyddar mot inbrott, brand, brandgaser och ljud för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Våra säkerhetsdörrar har säkerhetsklass 4 och är personligt designade utifrån våra kunders önskemål. Vi har även dörrar som lämpar sig bra som ytterdörrar till villor och fastighetsentréer.

Är du fastighetsägare eller sitter i en bostadsrättsförening och är i behov av en trapphusrenovering så kan vi lösa även det. Läs mer om trapphusrenovering här eller kontakta oss så kommer vi med en kostnadsfri offert!

Vill du veta mer om våra säkerhetsdörrar?

Vi erbjuder tre modeller på våra säkerhetsdörrar. Standard som lämpar sig bäst för inomhusbruk samt Termo och Termo plus som passar utmärkt som ytterdörr för villor och fastighetsentréer.