FAQ

Jag har svårt för att låsa min säkerhetsdörr?

Den vanligaste anledningen till att en säkerhetsdörr är svår/trög att låsa beror på små stenar/grus som lagt sig på tröskeln vid tätningslisten och motverkar att dörren stängs helt och hållet. Detta är särskilt vanligt under vintertiden då många får med sig grus eller småsten i de grova mönster vi har under våra skor. Kontrollera därför alltid tröskeln först innan du kontaktar fastighetsskötare eller servicetekniker.

Jag vill ha mer information, goda råd och lite hjälp

Vilka är Yoursafety?

Yoursafety har prisvärda säkerhetsdörrar som skyddar mot inbrott, brand, brandgaser och ljud för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Våra säkerhetsdörrar har säkerhetsklass 4 och är personligt designade utifrån våra kunders önskemål. Vi har även dörrar som lämpar sig bra som ytterdörrar till villor och fastighetsentréer.

Är du fastighetsägare eller sitter i en bostadsrättsförening och är i behov av en trapphusrenovering så kan vi lösa även det. Läs mer om trapphusrenovering här eller kontakta oss så kommer vi med en kostnadsfri offert!

Vill du veta mer om våra säkerhetsdörrar?

Vi erbjuder tre modeller på våra säkerhetsdörrar. Standard som lämpar sig bäst för inomhusbruk samt Termo och Termo plus som passar utmärkt som ytterdörr för villor och fastighetsentréer.