FAQ

Jag hör fortfarande ljud från trapphuset efter att jag fått en ny säkerhetsdörr, vad beror det på?

Om du efter dörrbyte fortfarande upplever ljud från andra sidan dörren är det också viktigt att titta på hur väggen ser ut. I en äldre fastighet kan väggarna behöva ljudisoleras för att komplettera dämpning. Innan du väljer säkerhetsdörr, kontrollera med fastighetsägaren vilken väggbeskaffenhet huset har och om det går att få hjälp att åtgärda ljudgenomträngning.

Jag vill ha mer information, goda råd och lite hjälp

Vilka är Yoursafety?

Yoursafety har prisvärda säkerhetsdörrar som skyddar mot inbrott, brand, brandgaser och ljud för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Våra säkerhetsdörrar har säkerhetsklass 4 och är personligt designade utifrån våra kunders önskemål. Vi har även dörrar som lämpar sig bra som ytterdörrar till villor och fastighetsentréer.

Är du fastighetsägare eller sitter i en bostadsrättsförening och är i behov av en trapphusrenovering så kan vi lösa även det. Läs mer om trapphusrenovering här eller kontakta oss så kommer vi med en kostnadsfri offert!

Vill du veta mer om våra säkerhetsdörrar?

Vi erbjuder tre modeller på våra säkerhetsdörrar. Standard som lämpar sig bäst för inomhusbruk samt Termo och Termo plus som passar utmärkt som ytterdörr för villor och fastighetsentréer.