FAQ

Vilka färger/trämönster kan jag få på min säkerhetsdörr?

En säkerhetsdörr behöver inte vara grå och trist, det är bara fantasin som sätter gränserna. Alla våra dörrar är unika och vi skräddarsyr dörrarnas paneler, glas och eventuella träsnideriet helt utifrån kundens önskemål. Vi levererar allt från enfärgade laminerade säkerhetsdörrar till dörrar som är kläda i massiva handgjorda träpaneler som gjorts för hand av möbelsnickare. Vi designar tillsammans din säkerhetsdörr, hör av dig via kontaktformulär på hemsidan eller på 010-17 80 177.

Jag vill ha mer information, goda råd och lite hjälp

Vilka är Yoursafety?

Yoursafety har prisvärda säkerhetsdörrar som skyddar mot inbrott, brand, brandgaser och ljud för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Våra säkerhetsdörrar har säkerhetsklass 4 och är personligt designade utifrån våra kunders önskemål. Vi har även dörrar som lämpar sig bra som ytterdörrar till villor och fastighetsentréer.

Är du fastighetsägare eller sitter i en bostadsrättsförening och är i behov av en trapphusrenovering så kan vi lösa även det. Läs mer om trapphusrenovering här eller kontakta oss så kommer vi med en kostnadsfri offert!

Vill du veta mer om våra säkerhetsdörrar?

Vi erbjuder tre modeller på våra säkerhetsdörrar. Standard som lämpar sig bäst för inomhusbruk samt Termo och Termo plus som passar utmärkt som ytterdörr för villor och fastighetsentréer.