Om oss & våra säkerhetsdörrar

Vi erbjuder mycket prisvärda säkerhetsdörrar i säkerhetsklass 4, personligt designade utifrån kundens tycke och smak. Våra säkerhetsdörrar skyddar människor och egendom mot inbrott, brand, brandgaser och ljud. Tillsammans skapar vi en tryggare värld för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare.

Har du frågor eller funderingar gällande pris eller hur du ska välja säkerhetsdörr, eller om du undrar något gällande  trapphusrenovering, så tveka inte att ta kontakt med oss så skall vi göra allt för att besvara dina frågor

Snyggt designade säkerhetsdörrar med personlig touch

Den svenska marknaden för säkerhetsdörrar har länge dominerats av ett fåtal aktörer. Dessa har huvudsak levererat enkla och ganska tråkiga ståldörrar i säkerhetsklass RC 2 och RC 3. Vilket kommit att bli något av en standard för svenska lägenhetsdörrar.

Mer än bara en ståldörr

Vi levererar snygga och personligt designade dörrar i säkerhetsklass RC 4. Detta till ett pris som tål att jämföras med RC 2 och RC 3 klassade dörrar från våra konkurrenter.

Förutom lägenhetsdörrar kan vi också erbjuda modellerna Termo och Termo Plus, som är avsedda att användas som ytterdörrar till villor och fastighetsentréer. Vi kan också erbjuda lösningar med mycket god isolerförmåga och lågt U-värde, för användning i exempelvis passivhus.

För fastighetsägare och bostadsrättsföreningar erbjuder vi dessutom trapphusrenoveringar med totalentreprenad.

Det behöver inte vara svårt att få en snygg dörr.

1.

Fyll i vårt kontaktformulär här på sidan, så tar vi kontakt med dig inom kort.

2.

Då vi har stor flexibilitet när det gäller design och utförande, så fundera över vilken typ av dörr du är intresserad av. En bild på en liknande dörr är naturligtvis det allra bästa.

3.

Tillsammans tar vi fram ett designförslag på din önskedörr och offererar denna.

4.

Vi producerar därefter och installerar din personligt anpassade önskedörr.