Om oss & våra säkerhetsdörrar

Vi erbjuder prisvärda säkerhetsdörrar i säkerhetsklass 4, personligt designade utifrån kundens tycke och smak. Våra säkerhetsdörrar skyddar människor och egendom mot inbrott, brand och brandgaser, dessutom dämpar de oönskade ljud. Tillsammans skapar vi en tryggare värld för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss, så skall vi göra allt för att besvara dina frågor.

Snygga och personligt designade säkerhetsdörrar

Den svenska marknaden för säkerhetsdörrar har länge dominerats av ett fåtal aktörer. Dessa har i huvudsak levererat enkla och ganska tråkiga ståldörrar, vanligtvis i säkerhetsklass 2 och 3 som blivit något av en standard för svenska lägenhetsdörrar. Men med tanke på den ökade brottsligheten och ett allt tuffare samhällsklimat, har vi inte nöjt oss med detta utan levererar dörrar i säkerhetsklass 4.

Mer än bara en ståldörr

Våra snygga och personligt designade dörrar i säkerhetsklass 4 tål till och med att jämföras prismässigt, med kollegornas dörrar i säkerhetsklass 3.

Förutom säkerhetsdörrar för lägenheter, erbjuder vi också marknadens bredaste utbud av säkerhetsdörrar för villor. Våra modeller Termo och Termo Plus, är anpassade för vårt svenska klimat. Vi erbjuder lösningar med mycket god isolerförmåga och lågt U-värde, för användning i exempelvis passivhus.

Vi erbjuder dessutom trapphusrenovering med totalentreprenad.

Så här beställer du din säkerhetsdörr:

Beställning Steg 1

Kontakta oss

Ring eller klicka på telefonknappen här på sidan, så får vi kontakt.

Beställning Steg 2

Dina krav

Tillsammans går vi igenom just dina förutsättningar och idéer om hur din dörr ska se ut.

Beställning Steg 3

Design

Vi tar fram ett detaljerat designförslag, som vi sedan prissätter och offererar.

Beställning Steg 4

Installation

Vi producerar din personligt designade önskedörr, och installerar när den är klar.

Behöver du hjälp? Ring oss på 010-17 80 177