Säkerhetsdörrar för din bostadsrättsförening

Fördelarna med byte till säkerhetsdörrar i er bostadsrättsförening är flera, såsom skydd mot inbrott, högre brandsäkerhet, skydd mot giftiga rökgaser och bättre ljudisolering.

En positiv bieffekt av att installera designade säkerhetsdörrar, är dessutom att de gör mycket för intrycket av trapphuset. Detta är något som ökar värdet för bostadsrättsföreningens medlemmar.

För lägenheter arbetar vi enbart med säkerhetsdörrar som är certifierade enigt RC4. Därmed är våra dörrar att beteckna som mycket säkra och trygga ur ett inbrottsperspektiv.

Kontakta oss

Säkerhetsdörr - Bostadsrättsföreningar

Case - Säkerhetsdörr 5

Case - Säkerhetsdörr 17

Case - Säkerhetsdörr 22

Case - Säkerhetsdörr 16

Case - Säkerhetsdörr 21

Så här beställer du din säkerhetsdörr:

Beställning Steg 1

Kontakta oss

Ring eller klicka på telefonknappen här på sidan, så får vi kontakt. Du kan även använda vårt kontaktformulär.

Beställning Steg 2

Dina krav

Tillsammans går vi igenom just dina förutsättningar och idéer om hur din dörr ska se ut.

Beställning Steg 3

Design

Vi tar fram ett detaljerat designförslag, som vi sedan prissätter och offererar.

Beställning Steg 4

Installation

Vi producerar din personligt designade önskedörr, och installerar när den är klar.

Behöver du hjälp? Ring oss på 010-17 80 177

Skydda lägenheten

Yoursafety jobbar inte enbart med säkerhetsdörrar utan kan även se över säkerheten för er bostadsrättsförening i stort, exempelvis när det gäller hur man kan skydda lägenheterna på bottenplan mot inbrott.

Då frågan om trapphusrenovering ofta aktualiseras i samband med dörrbyte kan vi även erbjuda trapphusrenovering med helentreprenad, allt för att förenkla för dig och din förening.

Vi tar tillsammans fram ett designförslag, ni kan bevara ett redan befintligt utseende på dörrar, exempelvis om dessa är tidstypiska. Alternativt skapar vi en helt ny design som exempelvis kan vara av modernt snitt. Vi kan göra det mesta när det kommer till personlig design av dörrarna.

Läs mer om våra erbjudanden vad gäller trapphusrenovering här.

Jag vill ha mer information, goda råd och hjälp.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Efternamn
Personuppgifter*

Våra senaste installationer av säkerhetsdörrar lägenhet:

Case - Säkerhetsdörr 7

Case - Säkerhetsdörr 21

Case - Säkerhetsdörr 6

Case - Säkerhetsdörr 5

Case - Säkerhetsdörr 22

Case - Säkerhetsdörr 13

Case - Säkerhetsdörr 14

Case - Säkerhetsdörr 10

Case - Säkerhetsdörr 11

Case - Säkerhetsdörr 12

Vanliga frågor och svar om säkerhetsdörr som ska installeras i en lägenhet

Här nedan hittar ni några av våra vanligaste frågor och svar från våra kunder som ska köpa en säkerhetsdörr till sin lägenhet. Oavsett om du är en fastighetsägare, en privatperson eller en bostadsrättsförening som behöver säkerhetsdörrar. Ta kontakt med någon av oss så hjälper vi dig hela vägen från idé, krav eller funderingar då du/ni påbörjar er resa mot en säkrare och tystare lägenhet.

Vad ska jag förbereda och tänka på inför installationen av säkerhetsdörren?

När du avtalat tid för installation är det bra om du plockar undan sådant som finns inom en meter från dörren såsom kläder, skor och andra saker. Installatören behöver nämligen lite utrymme precis innanför dörren och kommer att lägga en matta där för att skydda ditt golv under själva installationen. Var dock beredd på att en viss mängd av damm kan förekomma.

Hur lång tid tar det att installera en säkerhetsdörr?

En standardinstallation tar ca 3 timmar, beroende på bl.a. förutsättningar i väggarna. Kontakta oss på Yoursafety för en mer exakt tid för just din säkerhetsdörr.

Hur lång garantitid har jag på min säkerhetsdörr?

Yoursafety ger dig 3 års garanti på din säkerhetsdörr och installation.

Varför ska jag välja Yoursafety när jag köper säkerhetsdörr?

Yoursafety arbetar med certifierade installatörer som löpande utbildas och kontrolleras för att garantera dig trygghet. Med Yoursafetys installatörer sparar du dessutom tid och kan ägna dig åt annat med vetskapen om att din säkerhetsdörr håller vad den lovar.

Varför ska jag välja Yoursafety när jag vi ska renovera vårt trapphus?

Yoursafety arbetar med certifierade installatörer som löpande utbildas och kontrolleras för att garantera dig trygghet. Med Yoursafetys installatörer sparar du tid då du renoverar och kan ägna dig åt annat med vetskapen om att din säkerhetsdörr håller vad den lovar. Vår offert är det som gäller, inga överraskningar och oväntade tillägg.

Utför ni Trapphusmålning?

Ja, i samband med att vi renoverar era trapphus utför vi även tidsenlig trapphusmålning. Behöver du hjälp med målning? Kontakta oss på 010-17 80 177 eller skicka e-post till oss

Behöver du hjälp? Ring oss på 010-17 80 177