Säkerhetsdörrar lägenhet

Letar du efter en säkerhetsdörr till din lägenhet som är extra säker? Vi på Yoursafety säljer och installerar säkerhetsdörrar med högsta säkerhetsklassning RC4. Ta kontakt med oss, vi hjälper dig genom hela processen. För oss är det viktigt att din nya säkerhetsdörr blir rätt anpassad efter dina önskemål och dina förutsättningar.

Säkerhetsdörr Lägenhet

Säkerhetsdörr - Lägenhet

Säkerhetsdörr - Lägenhet

Case - Säkerhetsdörr 22

Case - Säkerhetsdörr 16

Säkerhetsdörr - Lägenhet

Så här beställer du din säkerhetsdörr:

Beställning Steg 1

Kontakta oss

Ring oss eller klicka på telefonknappen här på sidan, så får vi kontakt. Du kan även använda vårt kontaktformulär och lämna din e-post så kontaktar vi dig.

Beställning Steg 2

Dina krav

Tillsammans går vi igenom just dina förutsättningar och idéer om hur din dörr ska se ut.

Beställning Steg 3

Design

Vi tar fram ett detaljerat designförslag, som vi sedan prissätter och offererar.

Beställning Steg 4

Installation

Vi producerar din personligt designade önskedörr, och installerar när den är klar.

Säkerhetsdörrar med säkerhetsklass RC4 – därför väljer tjuven inte våra dörrar

“Våra säkerhetsdörrar är testade enligt SS EN 1627, en europeisk standard för inbrottsskydd i Sverige”

Säkerhetsklass RC-1 & 2

Säkerhetsklass
RC2 (klass 2)

Total tid för test: 15 min varav effektiv angreppstid 3 min.

Redskap för angrepp: Skruvmejslar, hammare, kilar etc.

Säkerhetsklass RC-3

Säkerhetsklass
RC3 (klass 3)

Total tid för test: 20 min varav effektiv angreppstid 5 min.

Redskap för angrepp: som skruvmejslar, hammare, kilar etc.

Säkerhetsklass RC-4

Säkerhetsklass
RC4 (klass 4)

Total tid för test: 30 min varav effektiv angreppstid 10 min.

Redskap för angrepp: som borrmaskin, kofot, yxa, bultsax, plåtsax, huggmejsel, bågfil etc.

Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Hos oss är varje
dörr unik.

Offert/Kontakt

Behöver du hjälp? Ring oss på 010-17 80 177

Vi lever i ett tuffare
samhällsklimat

Trenden för stöld och tillgreppsbrott 2020

Under 2020 anmäldes 421 000 så kallade stöld- och tillgreppsbrott. Totalt anmäldes 14 700 bostadsinbrott hem runt om i Sverige. Under 2020 ökande inbrotten i lägenheter med +5%. Trista och tråkiga siffror ingen av oss gillar eller vill ta till oss. Vi vet att våra säkerhetsdörrar med vår typ av säkerhetsklassning och funktion sätter stop och avskräcker yrkesförbrytarna och när de börjar sitt inbryt går de snabbt vidare till en annan mera lättforcerad dörr för sitt inbrott eller personrån.

Your Safety - Säkerhetsdörr Inbrott

Att tänka på vid köp av säkerhetsdörrar

Det finns ett antal viktiga faktorer som spelar in när du ska välja ut din nya säkerhetsdörr. Idag finns det många krav på säkerhetsdörrar, framförallt i lägenheter i gamla flerbostadshus som är viktigt att känna till innan man gör sitt val av säkerhetsdörr. Här nedan listar vi några av de viktigaste kraven gällande säkerhetsdörrar:

Tänk på: Om du är den enda i din trappuppgång som ska byta din dörr mot en säkerhetsdörr, se till att beställ dörren i samma färg som övriga dörrar i fastigheten för att hålla det enhetligt.

Därför säljer vi den säkraste säkerhetsdörren till din lägenhet

De flesta säkerhetsdörrar för lägenhet som säljs i Sverige idag är klassificerade enligt RC2 och RC3. Vi tycker inte att detta är tillräckligt, utan vi har därför valt att sälja säkerhetsdörrar, som givet låskombinationen uppfyller kraven för den högsta säkerhetsklassen som är RC4. Allt för att skapa maximalt inbrottsskydd när du, din familj eller företag behöver det.

RC4 klassificerade säkerhetsdörrar ger dig maximalt inbrottsskydd och det är precis det vi vill att du som kund ska ha. För att bättre förstå skillnaden mellan olika typer av säkerhetsklasser, Europastandarden enligt SS-EN 1627 följer här beskrivning som snabbt och tydligt visar på skillnaden på säkerheten på de olika klassningarna. Vi vill helt enkelt att du ska ha den bästa säkerheten.

Läs mer här om hur du beställer din säkerhetsdörr »

Våra säkerhetsdörrar är ljuddämpande, skyddar mot giftiga brandgaser och rökläckage

För värmeisolering och ljuddämpning använder vi som standard ett 2 cm tjockt lager med polystyrenskum i två lager som viks in i vår dörr. Det gör att våra säkerhetsdörrar har en bra ljuddämpningsförmåga enligt tester på 44 dB. Våra säkerhetsdörrar står emot brand i minst 30 minuter, är certifierade enligt EI130 samt mot giftiga brandgaser och rökläckage och den är certifierad enligt S200.

Vår säkerhetsdörr är alltså inte bara bäst i klassen mot inbrottsförsök, den stänger ute ljud, kyla, värme och vid en brand eller rökutveckling skyddar den dig och din familj bättre än vanliga dörrar.

Case - Säkerhetsdörr 20

Hos oss får du en specialanpassad säkerhetsdörr

Alla våra säkerhetsdörrar är unika, hos oss finns möjligheten att skräddarsy dörrarnas paneler, glas och eventuella träsniderier helt utifrån dina/era önskemål. Vi levererar allt från enkla laminerade dörrar till dörrar klädda med massiva träpaneler som byggs för hand av våra möbelsnickare. Oavsett om du är en privatperson, en fastighetsägare eller bostadsrättsförening är du välkommen.

När det gäller specialanpassade säkerhetsdörrar är våra största kunder fastighetsägare, fastighetsbolag, byggföretag och bostadsrättsföreningar. Dessa vill och behöver anpassa sina dörrar till tidsenliga dörrar men där de fortfarande vill ha den bästa och högsta säkerhetsklassen på sina nya dörrar.

Våra senaste installationer av säkerhetsdörrar lägenhet:

Case - Säkerhetsdörr 12

Säkerhetsdörr - Lägenhet

Case - Säkerhetsdörr 13

Case - Säkerhetsdörr 14

Säkerhetsdörrar - Trapphusrenovering

Vanliga frågor och svar om ny säkerhetsdörr som ska installeras i en lägenhet

Här nedan hittar ni några av våra vanligaste frågor och svar från våra kunder som ska köpa en säkerhetsdörr till sin lägenhet. Oavsett om du är en fastighetsägare, en privatperson eller en bostadsrättsförening som behöver säkerhetsdörrar. Ta kontakt med någon av oss så hjälper vi dig hela vägen från idé, krav eller funderingar då du/ni påbörjar er resa mot ett säkrare och tystare hem.

Vad ska jag förbereda och tänka på inför installationen av säkerhetsdörren?

När du avtalat tid för installation är det bra om du plockar undan sådant som finns inom en meter från dörren såsom kläder, skor och andra saker. Installatören behöver nämligen lite utrymme precis innanför dörren och kommer att lägga en matta där för att skydda ditt golv under själva installationen. Var dock beredd på att en viss mängd av damm kan förekomma.

Hur lång tid tar det att installera en säkerhetsdörr?

En standardinstallation tar ca 3 timmar, beroende på bl.a. förutsättningar i väggarna. Kontakta oss på Yoursafety för en mer exakt tid för just din säkerhetsdörr.

Kan jag installera dörren själv?

Att installera en säkerhetsdörr korrekt kräver förkunskaper och att installera själv rekommenderas inte i fösta hand. Låt en av våra certifierade dörrinstallatörer hjälpa dig så sparar du tid och kan samtidigt koppla av och vara trygg i att dörren håller vad den tillverkats för.

Hur lång garantitid har jag på min säkerhetsdörr?

Yoursafety ger dig 3 års garanti på din säkerhetsdörr och installation.

Varför ska jag välja Yoursafety när jag köper säkerhetsdörr?

Yoursafety arbetar med certifierade installatörer som löpande utbildas och kontrolleras för att garantera dig trygghet. Med Yoursafetys installatörer sparar du dessutom tid och kan ägna dig åt annat med vetskapen om att din säkerhetsdörr håller vad den lovar.

Jag har tappat bort nycklarna till min säkerhetsdörr och behöver ett nytt lås, hur löser jag det?

Kontakta en auktoriserad låssmed och undvik lycksökarna som oftast annonserar på din port. Det kan bli både dyrt och fel utfört om en icke certifierad låssmed hjälper dig med dörröppning.

Jag behöver en ny tätningslist till min säkerhetsdörr, var kan jag köpa den?

Tätningslist finns vanligtvis hos välsorterade byggvaruhandlare. Ta med en bit som prov och visa upp för personalen så blir det enkelt att hitta rätt!

Jag hör fortfarande ljud från trapphuset efter att jag fått en ny säkerhetsdörr, vad beror det på?

Om du efter dörrbyte fortfarande upplever ljud från andra sidan dörren är det också viktigt att titta på hur väggen ser ut. I en äldre fastighet kan väggarna behöva ljudisoleras för att komplettera dämpning. Innan du väljer säkerhetsdörr, kontrollera med fastighetsägaren vilken väggbeskaffenhet huset har och om det går att få hjälp att åtgärda ljudgenomträngning.

Behöver du hjälp eller har frågor om säkerhetsdörrar? Ring oss på 010-17 80 177