Din specialist på säkerhetsdörrar i Malmö

Malmö med omnejd är tyvärr en region där det förekommer många inbrott, både i lägenheter, villor och fastigheter. Ett bra sätt att kraftigt försvåra för inbrottstjuven att bryta sig in hos dig är att installera en säkerhetsdörr.

När du som bor i Malmö vill ha en riktigt säker och snygg säkerhetsdörr så kontakta oss. Har du egna önskemål om design och utseende så hjälper dig att själv designa din unika säkerhetsdörr. Oavsett om det gäller lägenhet, villa eller fastighet och vi installerar sedan den på plats hos dig.

Vi på Yoursafety installerar enbart dörrar med den högsta säkerhetsklassen för lägenheter och villor, säkerhetsklass RC4. Dessa är testade och klarar inbrottsförsök på minst 30 min. Vi jobbar enbart med dörrar som har den högsta säkerhetsklassningen, då vi vet och är trygga med att dessa inte bara skyddar din egendom mot inbrott, utan även mot brand och brandgaser, de dämpar dessutom ljud och stänger ute oönskad lukt på bästa sätt. 

För mer information fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig.

Jag vill ha mer information, goda råd och lite hjälp

Vill du veta mer om våra säkerhetsdörrar?

Vi erbjuder två modeller på våra säkerhetsdörrar. Standard som lämpar sig bäst för inomhusbruk samt Termo och Termo plus som passar utmärkt som ytterdörr för villor och fastighetsentréer.