Säkerhetsdörr – pris

Undrar du hur mycket man måste betala för en säkerhetsdörr? Pris varierar såklart beroende på säkerhetsnivå och kvalité. Vi på Yoursafety säljer och installerar säkerhetsdörrar med högsta säkerhetsklassning RC4. Kontakta gärna oss, vi hjälper dig genom hela processen. För oss är det viktigt att din nya säkerhetsdörr blir rätt anpassad efter dina önskemål och dina förutsättningar. Därav varierar också våra priser, beroende på vilken dörr som passar just dig.

Säkerhetsdörr - pris

Säkerhetsdörr lägenhet

Säkerhetsdörr villa

Säkerhetsdörr RC2

Säkerhetsdörr RC3

Säkerhetsdörr RC4

Så här beställer du din säkerhetsdörr:

Beställning Steg 1

Kontakta oss

Ring eller klicka på telefonknappen här på sidan, så får vi kontakt. Du kan även använda vårt kontaktformulär genom att fylla i namn, telefonnummer och e-post så kontaktar vi dig.

Beställning Steg 2

Dina krav

Tillsammans går vi igenom just dina förutsättningar och idéer om hur din dörr ska se ut.

Beställning Steg 3

Design

Vi tar fram ett detaljerat designförslag, som vi sedan prissätter och offererar.

Beställning Steg 4

Installation

Vi producerar din personligt designade önskedörr, och installerar när den är klar.

Säkerhetsdörrar med säkerhetsklass RC4 – därför väljer tjuven inte våra dörrar

Säkerhetsklass RC-1 & 2

Säkerhetsklass
RC2 (klass 2)

Total testtid: 15 min varav effektiv angreppstid 3 min.

Verktyg: Skruvmejslar, hammare, kilar etc.

Säkerhetsklass RC-3

Säkerhetsklass
RC3 (klass 3)

Total testtid: 20 min varav effektiv angreppstid 5 min.

Verktyg: som skruvmejslar, hammare, kilar etc.

Säkerhetsklass RC-4

Säkerhetsklass
RC4 (klass 4)

Total testtid: 30 min varav effektiv angreppstid 10 min.

Verktyg: som borrmaskin, kofot, yxa, bultsax, plåtsax, huggmejsel, bågfil etc.

Kontakta oss
för kostnadsfri offert.

Hos oss är varje
dörr unik.

Offert/Kontakt

Behöver du hjälp? Ring oss på 010-17 80 177

Vi lever i ett tuffare
samhällsklimat

Trenden för stöld och tillgreppsbrott 2020

Under 2020 anmäldes 421 000 så kallade stöld- och tillgreppsbrott. Totalt anmäldes 14 700 bostadsinbrott hem runt om i Sverige. Under 2020 ökande inbrotten i lägenheter med +5%. Trista och tråkiga siffror ingen av oss gillar eller vill ta till oss. Vi vet att våra säkerhetsdörrar med vår typ av säkerhetsklassning och funktion sätter stop och avskräcker yrkesförbrytarna. När de börjar sitt inbrott och börjar bryta på dörren går de snabbt vidare till en annan mera lättforcerad dörr för sitt inbrott eller personrån.

Your Safety - Behov att byta dörrar?

Specialanpassade säkerhetsdörrar

Alla våra säkerhetsdörrar är unika, och därför kostar de olika mycket. Det finns andra både dyrare och billigare varianter. Hos oss har du möjligheten att skräddarsy säkerhetsdörren helt utifrån dina/era önskemål. Du kan välja mellan paneler, glas för dörrarna samt eventuella träsniderier. Vi levererar allt från enkla laminerade dörrar till dörrar klädda med massiva träpaneler som byggs för hand av våra olika möbelsnickare.

Vad kostar en säkerhetsdörr i säkerhetsklass 4?

Många svenska hem har idag de vanligaste dörrarna med säkerhetsklassning 2 (RC2) eller 3 (RC3). Vi på Yoursafety vill ge dig, din familj eller företag bästa möjliga skydd då säkerhet är vår första prioritet. Vi har försökt att på ett så enkelt sätt som möjligt illustrera och beskriva hur mycket mer våld och vilka verktyg som minst måste till för att forcera vår dörr i jämförelse med lägre säkerhetsklass. En klass 3 dörr är även den en väldigt bra säkerhetsdörr men som ni ser i de summerande testerna ovan behövs så både mycket mer tid och kraft för att forcera våra klass 4 säkerhetsdörrar. Prisskillnaden över tid mellan dessa två klasser är något vi kommer att prata med dig om. Över tid är prisskillnaden väldigt marginell i jämförelse med säkerheten du får. När du väl ska byta ut den gamla säkerhetsdörren eller för första gången ska köpa en ny säkerhetsdörr, så är vår rekommendation alltid säkrast möjliga dörr.

Vad gör våra säkerhetsdörrar så säkra?

Vi på Yoursafety erbjuder bara och installerar säkerhetsdörrar certifierade enligt SS-EN 1627 med RC4 klassificering. Kraven på denna certifiering är många och mycket högt ställda. RC4 testets längd är 30 minuter och den effektiva angreppstiden 10 minuter, angrepp görs med exempelvis kofot, borr och hammare. I praktiken ska det vara lättare att ge sig på väggen än att angripa en RC4 klassad dörr.

Tre mycket robusta gångjärn håller dörren på plats, de har dessutom stödlager för extremt lätt öppning och stängning, trots dörrbladets vikt. Fyra dörrhållare i stål håller dörren på plats även om gångjärnen skulle förstöras. Dörrarna levereras med lås från olika kända tillverkare som tex Assa, Mottura, Dorma och ISEO.

Ramen är gjord av stängda stålprofiler 80 mm breda och 2 mm tjocka. Själva dörren är tillverkad av stängda stålprofiler med en bredd av 40 mm och en ståltjocklek på 2 mm. Den är dessutom förstärkt med två horisontellt svetsade stålprofiler, som skall förhindra att dörren deformeras vid angrepp. Dörrens utsida är täckt av en 1,5 mm tjock stålplåt och dörrens tjocklek är totalt 65 mm inklusive panel.

Vi på Yoursafety har specialiserat oss på trapphusrenoveringar och hjälper bostadsrättsföreningar med tidsenliga och specialanpassade säkerhetsdörrar.

Behöver du hjälp?

Några av våra senaste installerade säkerhetsdörrar:

Case - Säkerhetsdörr på central adress

Case - Säkerhetsdörr för hus

Behöver du hjälp? Ring oss på 010-17 80 177