Vi är experter på trapphusrenovering

Ska du som fastighetsägare eller bostadsrättsförening renovera era trapphus? Då har ni kommit rätt. Vi på Yoursafety har specialiserat oss på att ta på oss ansvaret för totalentreprenaden då du ska renovera ea trapphus. Då du/ni ska ta in priser och offerter så kommer vi förbi och gör ett förarbete och tittar vi närmare på ert trapphus innan vi offererar. Vi utför vår renovering av ert trapphus med fokus på att uppgradera alla inneboendes säkerhet samtidigt som alla våra säkerhetsdörrar får en tidsenlig design.

Vi hjälper er även med val av dörrar till er trapphusrenovering till ett paketerat tydligt totalpris innefattande arbete och slutförande av uppdraget. Kontakta oss så får du referenser på adresser nära dig på våra senaste renoveringar och givetvis får du någon du kan ringa som kan berätta hur det var att renovera sitt trapphus med oss. Efter vi besökt dig/er får ni alltid en kostnadsfri offert på önskad renovering.

Så här kommer vi igång tillsammans med din trapphusrenovering

Ring eller klicka på telefonknappen här på sidan, så får vi kontakt. Du kan även använda vårt kontaktformulär eller kontakta oss på e-post.

Säkerhetsdörr Lägenhet

Så här beställer du din säkerhetsdörr:

Beställning Steg 1

Kontakta oss

Ring eller klicka på telefonknappen här på sidan, så får vi kontakt. Du kan även använda vårt kontaktformulär.

Beställning Steg 2

Dina krav

Tillsammans går vi igenom just dina förutsättningar och idéer om hur din dörr ska se ut.

Beställning Steg 3

Design

Vi tar fram ett detaljerat designförslag, som vi sedan prissätter och offererar.

Beställning Steg 4

Installation

Vi producerar din personligt designade önskedörr, och installerar när den är klar.

Säkerhetsdörrar med säkerhetsklass RC4 – därför väljer tjuven inte våra dörrar

Säkerhetsklass RC-1 & 2

Säkerhetsklass
RC2

Total testtid: 15 min varav effektiv angreppstid 3 min.

Verktyg: Skruvmejslar, hammare, kilar etc.

Säkerhetsklass RC-3

Säkerhetsklass
RC-3

Total testtid: 20 min varav effektiv angreppstid 5 min.

Verktyg: som skruvmejslar, hammare, kilar etc.

Säkerhetsklass RC-4

Säkerhetsklass
RC-4

Total testtid: 30 min varav effektiv angreppstid 10 min.

Verktyg: som borrmaskin, kofot, yxa, bultsax, plåtsax, huggmejsel, bågfil etc.

Kontakta oss
för kostnadsfri offert.

Hos oss är varje
dörr unik.

Offert/Kontakt

Case - Säkerhetsdörr 5

Case - Säkerhetsdörr 17

Case - Säkerhetsdörr 22

Case - Säkerhetsdörr 16

Case - Säkerhetsdörr 21

Behöver du hjälp med din trapphusrenovering? Ring oss på 010-17 80 177

Planerar ni att byta till säkerhetsdörrar i er fastighet?

Då finns det en massa tid, olägenhet för de boende och pengar att spara genom att samtidigt också passa på att renovera trapphuset för att ge ditt hus en helt ny anda. Vi utför idag renoveringar av trapphus för privatpersoner, fastighetsägare och BRF-er runt om i Sverige. När vi är ute på uppdrag för en trapphusrenovering är vår målsättning att forma trapphuset utifrån fastighetens förutsättningar. Det innebär att våra målare och hantverkare formsäkrar trapphuset så att det passar in i fastigheten samt uppfyller dagens säkerhetskrav och era önskningar. Värdet på fastigheten ökar samtidigt som boendet blir attraktivare.

Your Safety - Säkerhetsdörr Inbrott

Ritning - Säkerhetsdörr - Lägenhet

Tidsenlig renovering av ditt/ert trapphus

Tidsenlig renovering av ditt/ert trapphus
Ålder och tidsepok avgör hur renoveringen utförs. Trapphuset är det första man ser och är ofta en viktig gemensam yta för alla boende och skapar det första intrycket för hela fastigheten .

Då alla trapphus ser olika ut innebär även det att våra renoveringar av trapphuset kommer se olika ut. Beroende på vad du är i behov av och i vilket skick trapphuset är i kan vi hjälpa dig med arbetet. Våra hantverkare har lång erfarenhet av trapphusrenovering och arbetar alltid efter samma riktlinjer och metoder. En av våra viktigaste riktlinjer inför en renovering är att utgå från fastighetens historik och kulturarv. Vi vill bevara det som gör trapphuset unikt och strävar efter att trapphuset ska se tidsenligt ut. Alla fastigheter har en själ och ett alldeles eget uttryck, det vill vi bevara.

Så här beställer du din säkerhetsdörr »

Vilka krav har du på din trapphusrenovering och säkerhetsdörr?

Tillsammans går vi igenom just dina förutsättningar och idéer om hur din dörr ska se ut.

Design, form och funktion då du skall renovera ditt trapphus

Vi tar fram ett detaljerat designförslag, som vi sedan prissätter och offererar så inget lämnas åt slumpen vid just inför din trapphusrenovering. All renovering , speciellt tidsenlig renovering och produktion av dörrar tar tid och är en gemensam process.

Installation

Alla våra montörer är extra noga och rädda om våra dörrar vid montage då de vet om att de är specialanpassade. Vi producerar en personlig dörr och installerar när den är klar.

Genomför ni trapphusrenovering i Stockholm, Göteborg och Malmö?

Ja vi genomför trapphusrenovering i Stockholm, Malmö och Göteborg.
Vi jobbar mestadels med trapphusrenovering där man vill uppgradera sin säkerhet i sina dörrar och samtidigt har ett behov av att dessa har ett tidsenligt utseende för att passa övriga trapphuset. Svaret är att vi arbetar runt hela Sverige idag med trapphusrenoveringar. Flest och störst uppdrag av trapphus har vi just nu i Göteborg och Stockholm. Kontakta oss vid frågor eller konkreta förfrågningar. Trapphusrenovering i Stockholm har just nu lite längre bokningstid så var ute i god tid. En annan sak med trappusrenovering i Stockholm, man ska tänka till på är framkörningen av dörrarna. I vissa områden är det svår att komma in hela vägen med våra långtradare som fraktar dessa. Vi är extra noga med att alltid komma ut på plats för att se och ta in helheten innan vi lämnar en offert.

Säkerhetsdörrar - Trapphusrenovering

Trapphusrenovering

Vi på Yoursafety har specialiserat oss på trapphusrenoveringar i Stockholm,Göteborg och Malmö och hjälper bostadsrättsföreningar med tidsenliga och specialanpassade säkerhetsdörrar.

Vad kostar en trapphusrenovering?

Inget trapphus är det andra likt vilket innebär att vårt pris varierar beroende på omfattning på renoveringen. Vi lägger alla olika värdering vad en trapphusrenovering innefatta. Vi baserar vårt pris på det arbete du vill få utfört på just ditt trapphus. Kontakta oss så kommer vi förbi och därefter får ni en offert av oss.

Måste jag beställa totalentreprenaden av er?

Nej, det måste du/ni inte. Då vi är specialiserade på specialanpassade tidsenliga dörrar så samarbetar vi idag med byggfirmor runt om i landet där vi då ansvarar för att dörrarna ska anpassas och produceras efter just ert trapphus utseende och behov.

Våra senaste installationer av säkerhetsdörrar lägenhet:

Case - Säkerhetsdörr 7

Case - Säkerhetsdörr 21

Case - Säkerhetsdörr 6

Case - Säkerhetsdörr 5

Case - Säkerhetsdörr 22

Case - Säkerhetsdörr 13

Case - Säkerhetsdörr 14

Case - Säkerhetsdörr 11

Case - Säkerhetsdörr 12

Vanliga frågor och svar om säkerhetsdörr som ska installeras i en lägenhet

Här nedan hittar ni några av våra vanligaste frågor och svar från våra kunder som ska köpa en säkerhetsdörr till sin lägenhet. Oavsett om du är en fastighetsägare, en privatperson eller en bostadsrättsförening som behöver säkerhetsdörrar. Kontakta någon av oss så hjälper vi dig hela vägen från idé, krav eller funderingar då du/ni påbörjar er resa mot en säkrare och tystare lägenhet.

Vad ska jag förbereda och tänka på inför installationen av säkerhetsdörren?

När du avtalat tid för installation är det bra om du plockar undan sådant som finns inom en meter från dörren såsom kläder, skor och andra saker. Installatören behöver nämligen lite utrymme precis innanför dörren och kommer att lägga en matta där för att skydda ditt golv under själva installationen. Var dock beredd på att en viss mängd av damm kan förekomma.

Hur lång tid tar det att installera en säkerhetsdörr?

En standardinstallation tar ca 3 timmar, beroende på bl.a. förutsättningar i väggarna. Kontakta oss på Yoursafety för en mer exakt tid för just din säkerhetsdörr.

Hur lång garantitid har jag på min säkerhetsdörr?

Yoursafety ger dig 3 års garanti på din säkerhetsdörr och installation.

Varför ska jag välja Yoursafety när jag köper säkerhetsdörr?

Yoursafety arbetar med certifierade installatörer som löpande utbildas och kontrolleras för att garantera dig trygghet. Med Yoursafetys installatörer sparar du dessutom tid och kan ägna dig åt annat med vetskapen om att din säkerhetsdörr håller vad den lovar.

Varför ska jag välja Yoursafety när jag vi ska renovera vårt trapphus?

Yoursafety arbetar med certifierade installatörer som löpande utbildas och kontrolleras för att garantera dig trygghet. Med Yoursafetys installatörer sparar du tid då du renoverar och kan ägna dig åt annat med vetskapen om att din säkerhetsdörr håller vad den lovar. Vår offert är det som gäller, inga överraskningar och oväntade tillägg.

Utför ni Trapphusmålning?

Ja, i samband med att vi renoverar era trapphus utför vi även tidsenlig trapphusmålning. Behöver du hjälp med målning? Kontakta oss på 010-17 80 177 eller skicka e-post till oss

Behöver du hjälp? Ring oss på 010-17 80 177