Trapphusrenovering

För fastighetsägare och bostadsrättsföreningar erbjuder vi trapphusrenovering med totalentreprenad. Vi kommer gärna förbi för en kostnadsfri offert!

Skapa en helt ny eller en genuin känsla genom att renovera ert trapphus! Vi utför renovering av ert trapphus med fokus på säkerhet och design och tycker att renovera trapphus är kul. Vi hjälper Er gärna med val av säkerhetsdörrar och trapphusrenovering, paketerar pris och lyfter hela huset!

Planerar ni att byta till säkerhetsdörrar i er fastighet?

Då kanske det är lämpligt att samtidigt också renovera trapphuset för att ge ditt hus en helt ny anda. Både privatpersoner, företag och BRFer kan anlita oss för att renovera trapphuset. När vi är ute på uppdrag för en trapphusrenovering är vår målsättning att forma trapphuset utifrån fastighetens förutsättningar. Det innebär att våra målare och hantverkare formsäkrar trapphuset så att det passar in i fastigheten samt uppfyller dagens säkerhetskrav och era önskningar.

Tidsenlig renovering

Ålder och tidsepok avgör hur renoveringen kommer att utföras. Trapphuset är en viktig gemensam yta för boende och även det första intrycket för besökare. Att investera i en trapphusrenovering är värdefullt eftersom den höjer fastighetens värde. Ett trapphus får utstå mycket under tiderna. Skiftande temperaturer när entrédörren öppnas, dåligt underhåll samt smutsiga skor som drar in grus, smuts och annat sim kan orsaka slitage.

Då alla trapphus ser olika ut innebär även det att renoveringen av trapphuset kan se olika ut. Beroende på vad du är i behov av och i vilket skick trapphuset är i kan vi hjälpa dig med arbetet. Våra hantverkare har lång erfarenhet av renoveringar och arbetar alltid efter samma riktlinjer och metoder. En av våra många riktlinjer inför en renovering är att utgå från fastighetens historik och kulturarv. Vi vill bevara det som gör trapphuset unikt och strävar efter att trapphuset ska se tidsenligt ut.

Vad kostar en trapphusrenovering?

Inget trapphus är det andra likt vilket innebär att vårt pris på varierar beroende på omfattning. Vi baserar vårt pris på det arbete du vill få utfört vilket är anledningen till att redan nu begära en offert för renoveringen.

Som privatperson har du rätt att använda ROT-avdraget för renovering av trapphuset. Uppge detta i din offertförfrågan så att vi kan dra av summan direkt på fakturan.